Melanie Schaafsma Fotografie


Kom je mij volgen op Instagram?


Daar zie je de laatste updates en lopende projecten! 

PORTFOLIO

foto's gemaakt door: Melanie SchaafsmaBen je benieuwd naar mijn werk, klik op de button om naar een gallerij te gaan. 

Newborn  


Verwachten jullie binnenkort een kindje? Gefeliciteerd! Om dit bijzondere moment vast te leggen kun je bij Mélanie Schaafsma Fotografie terecht voor newborn (lifestyle) foto's. Met veel liefde en plezier maak ik tijdloze foto’s van jullie pasgeboren baby. Ze zijn maar even klein en ontwikkelen zich zo snel. Zorg dat je het prille begin voor altijd vastleg, het is een waardevolle herinnering voor altijd!"Zo klein, zo puur, zo perfect met al jouw imperfecties"

Familie


Tijdens een fotoshoot zorg ik voor een ongedwongen sfeer. Ik wil jullie zo puur mogelijk fotograferen en zal dit doen door middel van vragen en opdrachten. Naar mijn idee is een fotoshoot meer dan alleen maar op de foto gaan. 

Het gaat om de interactie die ik met jullie aan ga en waarbij er ruimte is voor echte emoties.


Met liefde zorg ik ervoor dat het een mooie beleving wordt, waar jullie met plezier op terug kunnen kijken.  

Ik neem de tijd om samen met jullie een mooie fotoreportage te maken die persoonlijk en uniek is. Herinngeringen maak je nou eenmaal samen."liefde hoeft niet perfect te zijn,
​zo lang het maar echt is"


Herinner mij


Waarschijnlijk ben je er in deze moeilijke tijd niet mee bezig om waardevolle momenten vast te leggen. Juist in deze tijd kan het ontzettend waardevol zijn om foto’s te laten maken. Ik begrijp dat je de mindere periodes in je leven niet wilt vastleggen, maar hoe fijn is het om de laatste momenten van het samen zijn te bewaren op beeld?


Ik leg de mooie momenten vast zodat jij voor altijd een bijzondere en tastbare herinnering hebt.


"Herinner mij, maar niet in sombere dagen. Herinner mij in de stralende zon, hoe ik was toen ik nog alles kon"

Afscheid


Waarom een afscheids- of uitvaartfotograaf?

De periode van een overlijden is voor de nabestaanden erg intens. Het is een periode waar je het minst van meekrijgt, je wereld staat even stil.


Voor een uitvaart moet er veel geregeld worden. Je wilt immers je dierbare een mooi en passend afscheid geven. Er wordt vaak veel aandacht besteed aan alle details. 


Als afscheidsfotograaf weet ik welke momenten belangrijk zijn en leg ik deze details zorgvuldig vast. Je wordt in deze periode zo geleefd dat er veel langs je heen gaat.

Achteraf kan je dit niet meer terughalen. Door middel van de foto's is dit mogelijk, zo kan je alles op je eigen tempo een plekje gaan geven. 


Niet alleen de dag van het afscheid leg ik vast, maar in overleg is het ook mogelijk om de aanloop hierma toe vast te leggen. 


Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn het is om deze periode van rouw vastgelegd te hebben.

 "Huil niet omdat het voorbij is maar lach omdat het zo mooi was."