Melanie Schaafsma Fotografie

Het afscheid

Afscheidsfotografie
"Huil niet omdat het voorbij is,

maar lach omdat het zo mooi was"


Telefoon06-27363216

"liefde stopt niet bij het afscheid"

"Het zijn de kleine momenten die het leven waardevol maken"

Niets is zo beladen als de dood. Terwijl dit een onderdeel is van het leven. Het is iets waar we liever niet over nadenken en toch ontkomen we er niet aan, ook al hopen we dat het pas op latere leeftijd is. Gelukkig wordt er tegenwoordig al meer over de dood gesproken, hoe we de uitvaart geregeld willen hebben. Begraven of toch een crematie. Zo kan er veel ingevuld worden naar eigen wens.


De periode van rouw, het regelen van de uitvaart, en de uitvaart zelf is de periode waar je niet zoveel van mee krijg als nabestaanden. Je leeft in een roes en veel gaat langs je heen. Je wereld staat tenslotte  stil.


In deze dagen wordt er veel over de overledene gepraat. Hierbij komen vaak de mooie en liefdevolle herinneringen naar boven. Een lach en een traan. Bij de uitvaart is dit niet anders. De liefde is bij een afscheid het meest voelbaar. Het is de laatste keer........


Uit eigen ervaring weet Ik hoe fijn het is om deze vastgelegd te hebben. De herinnering houdt onze dierbare bij ons. 

Sommige herinneringen of details wil je niet vergeten, je wilt dat het blijft!  


Deze periode kan ik voor jullie vastleggen. Je krijgt een mooi album. Ik heb gemerkt dat met dit album het verdriet een plekje krijgt. Het nog even vast kunnen houden.  Een waardevolle aanvulling voor de rouwverwerking, alleen maar ook samen met je familie. 


Wil je weten wat er mogelijk is, neem dan telefonisch contact met mij op! afscheidsmomenten