Melanie Schaafsma Fotografie


Herinner mij
Het liefst houden we onze geliefden graag voor altijd bij ons. Helaas hebben we dit niet voor het zeggen.


In 2008 verloor ik plotseling mijn vader.  Mijn oudste 3 kinderen waren nog klein en mijn dochter was net 1 jaar geworden. Het was vlak voor Sinterklaas.


Na de geboorte van mijn dochter, in 2007, had ik een nieuwe camera gekocht. Helaas lag deze meer bij de reparateur dan dat ik hem kon gebruiken. Dat jaar heb ik weinig foto's kunnen maken van mijn kinderen, maar ook niet van mijn kinderen en hun opa. Na zijn overlijden ben ik hier erg verdrietig om geweest. Achter kan je niet meer die foto's maken.In 2008 verloor ik plotseling mijn vader.  Mijn oudste 3 kinderen waren nog klein en mijn dochter was net 1 jaar geworden. Het was vlak voor Sinterklaas. 


Na de geboorte van mijn dochter, in 2007, had ik een nieuwe camera gekocht. Helaas lag deze meer bij de reparateur dan dat ik hem kon gebruiken. Dat jaar heb ik weinig foto's kunnen maken van mijn kinderen, maar ook niet van mijn kinderen en hun opa. Na zijn overlijden ben ik hier ook behoorlijk boos om geweest, ondanks dat ik toen eindelijke een andere camera mocht uitkiezen.Als een dierbare (terminaal) ziek is, kan het zeer waardevol zijn om foto's te laten maken. 

Vaak willen we de mindere mooie periodes in ons leven niet vastleggen, maar hoe fijn is het dat je nog een kans krijgt om samen te zijn, om deze herinnering te bewaren op beeld.    


In deze periode beseffen we des te meer hoe kwetsbaar we zijn, maar ook hoeveel liefde we naar elkaar hebben.


Tijdens een laatste wens-dag kan ik meegaan om dit vast te leggen, zodat jullie samen kunnen genieten van die bijzondere dag. 

afscheidsmomenten